Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Massage Thuiswerken


Bedrijven waarvan het personeel nog thuiswerkt, weten niet goed wat ze hiermee kunnen doen. Wij bieden werkgevers de thuismassages aan om verzuim te voorkomen omdat thuiswerken meer van je vraagt dan op kantoor. Daarom bieden we massages voor medewerkers bij Shiatsu Praktijk La Vie Sublime aan. Informeer bij je werkgever naar de mogelijkheden. Je werkgever bepaalt hoe vaak je van de massages gebruik mag maken. 

Thuiswerken en klachten, en nu?

Na maanden thuiswerken met je laptop aan de keukentafel kun je wel een massage gebruiken. Voelen jouw rug, nek of schouders soms wat gespannen of pijnlijk aan? Heb je regelmatig last van hoofdpijn of word je soms gek van de tintelingen in je arm, hand of vinger? of wil je juist voorkomen dat je last krijgt? Je hebt de keuze uit verschillende behandelvormen: 

  1. Een Stoelmassage, drukpuntmassage die over de kleding heen gegeven kan worden (30 min)
  2. Een oliemassage op massage tafel met extra aandacht voor rug, nek en schouders. (30 min)

Afhankelijk van jouw wensen of fysieke klachten zal ik je adviseren over de beste massagevorm zodat jij de juiste keuze kan maken. 


Als stresspreventie

 

  • Veel on-line vergaderingen.
  • Weinig tot geen informele momenten met collega's.
  • Aanwezigheid van andere gezinsleden.
  • Grens tussen thuiswerken en priv√© vervaagt.Ondersteuning van fysieke en mentale gezondheid


  • Geen ergonomisch verantwoorde werkplek.
  • Weinig lichaamsbeweging met een slechte lichaamshouding.
  • Ontstaan vaak lichamelijke klachten aan nek en schouders.
  • Geen vaste en of micro pauze.Hoe organiseer je massages voor thuiswerken en of locatie? 

Geen budget en toch stoelmassage. Om stoelmassages of bedrijfsmassages aan te bieden aan de medewerkers bestaan verschillende mogelijkheden. De kosten van de stoelmassages worden grotendeels bepaald door de wijze waarop de stoelmassages worden aangeboden aan de medewerkers. In vrijwel alle gevallen kunnen de stoelmassages onbelast worden vergoed aan de medewerkers. Zie hiervoor ook de informatie over stoelmassage en de werkkostenregeling.

Volledige vergoeding van de stoelmassages door de werkgever 

De werkgever kan een vast aantal stoelmassages aanbieden aan de medewerkers. Het aantal stoelmassages, maar ook de wijze waarop ze worden aangeboden aan de medewerkers bepalen het hiervoor benodigde budget. 

Gedeeltelijke vergoeding van de stoelmassages door de werkgever. 

Uit budgettaire overwegingen of om de eigen verantwoordelijkheid van de medewerkers te stimuleren kan worden besloten om slechts een gedeelte van de stoelmassages te vergoeden. De belastingdienst stel aan deze mogelijkheid wel de nodige eisen. Wij informeren u graag over de verschillende mogelijkheden. 

Betaling door de medewerkers 

Als werkgever kunt u medewerkers de mogelijkheid bieden om op eigen kosten deel te nemen. De kosten kunnen door de medewerker rechtstreeks aan La Vie Sublime worden voldaan 

Werkkostenregeling stoelmassage

Met ingang van 1 januari 2015 is de werkkostenregeling voor alle organisaties verplicht. Deze regeling vervangt de oude regeling van de belastingdienst die de vergoedingen en verstrekkingen aan uw personeel regelt. In de werkkostenregeling is ook de verstrekking van stoelmassages of bedrijfsmassages opgenomen.

Zie voor meer informatie de site van de belastingdienst: De werkkostenregeling 


Offerte aanvragen