Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Wat is stoelmassage?

De stoelmassage die wij geven, is gebaseerd op een traditionele Japanse drukpuntmassage. De massage wordt over de kleding heen gegeven aan hoofd, rug, nek, schouders, armen, handen en heupen. Het is een zeer effectieve manier om de bloedcirculatie te bevorderen, de energiebanen beter te laten stromen en het lichaam in balans te brengen. Men voelt zich ontspannen en verfrist.

De massage kent een vaste volgorde. Dit is prettig voor de cliënt omdat bij frequente toepassing van de massage geen verrassende handgrepen plaatsvinden waardoor diegene makkelijker ontspant. Met hernieuwde energie kan het werk daarna weer worden opgepakt.

Op locatie

Organisaties hebben er alle belang bij werkstress als belangrijk aandachtspunt aan te pakken. Continue werkstress brengt hoge kosten met zich mee. Een zieke medewerker kost honderden euro’s per dag. Ter vergelijking, een tweewekelijkse stoelmassage kost minder dan twee verzuimdagen van de werknemer.

Met stoelmassage kunt u een waardevolle bijdrage leveren aan het welzijn van uw werknemers. Werknemers die zich gezond voelen en lekker in hun vel zitten, gaan altijd met plezier naar hun werk. De stoelmassage wordt op maat aangeboden en afgestemd op de specifieke behoeften van ieder bedrijf of organisatie. Stoelmassage op de werkplek is een stress preventie methode die past binnen het bedrijfsleven.

Stoelmassage is een laagdrempelige manier om medewerkers gezond te houden en te belonen voor gedane arbeid. Terwijl spieren effectief worden aangepakt kunnen lichaam en geest ontspannen en weer nieuwe energie op doen. Laat je personeel door ons “onderhouden”, waar ook in Nederland. Het zal niet alleen het werkplezier vergroten maar ook de productiviteit.

(HR) Managers hebben te maken met ziekteverzuim en stijgende kosten. Wanneer er veel van medewerkers gevraagd wordt, is het soms zoeken naar een juiste mix van preventieve oplossingen. Daarom hebben wij onze stoelmassage voor bedrijven ontwikkeld.

Lees verder: Waarom stoelmassage?