Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Preventie

Voorkomen is beter dan genezen

Voor een structurele aanpak om het ziekteverzuim terug te dringen, zijn verschillende preventieve maatregelen ontwikkeld. Naast ergonomisch meubilair en een goede inrichting van de werkplek is massage bij uitstek de manier om bewustwording omtrent de eigen werkhouding en kans op overbelasting bij uw werknemers te vergroten. Daarnaast geven we (strek)oefeningen mee die eenvoudig (zelf) achter het bureau kunnen worden gedaan.

Gemak voor iedereen

Stoelmassage brengt voor de werkgever geen ongemak mee. De masseur komt met alle benodigdheden naar uw bedrijf toe. Alleen een ruimte waarin de stoel wordt opgezet, is nodig. De massage duurt vijftien minuten en vindt plaats onder werktijd. Vergelijk de tijd van een koffiepauze, maar dan met lichamelijke ontspanning als extra resultaat.

Met welke regelmaat de stoelmasseur komt, beslist u zelf. Bij wekelijks of tweewekelijks bezoek is het effect het meest merkbaar. U kunt echter ook uw werknemers belonen door een stoelmassage aan te bieden bij een speciale gelegenheid. Bijvoorbeeld als u uw werknemers de laatste zet tot voltooiing van een opdracht dan wel als beloning erna wilt geven.

Lees verder: Bedrijven tarieven - relatiegeschenk