Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Wie ben ik?

Al sinds ik mij kan herinneren, ben ik geïnteresseerd in het menselijk lichaam, we zitten zo fantastisch in elkaar! Ik vind het een voorrecht om dat bijzondere lichaam te helpen om meer in balans te komen zodat het zijn werk zonder belemmeringen kan doen. Het is mijn passie om je te helpen met jouw klachten en je bewust te laten worden van je lichaam en de eventuele blokkades.

Ik heb in 2006 mijn stoelmassage praktijk La Vie Sublime opgericht met het idee om mensen bewuster te maken met hun gezondheid. Na veel ervaringen in de afgelopen jaren als stoelmasseuse op locaties en bij mijn praktijk aan huis, wilde ik me meer verdiepen in het effect van Shiatsu en mijn “welzijn diensten” uitbreiden met Shiatsu Therapie en wat het kon betekenen voor een betere gezondheid van de mensen. Daarom heb ik een 4 jaar durende erkende HBO opleiding voor Shiatsu-Therapeut gevolgd en in 2016 behaald.
Onze visie:

Gezonde gemotiveerde werknemers beïnvloeden in grote mate het succes van de organisatie. Maatregelen en aandacht ter bevordering van de gezondheid van de werknemer is een investering in de organisatie. Het resulteert in kostenbesparing, toenemende motivatie en productiviteit. 

Onze missie:

Onze missie is het bevorderen van de kwaliteit van werkomstandigheden, de gezondheid van werknemers en het bestrijden van klachten aan het bewegingsapparaat (RSI). Wij hanteren als uitgangspunt "Hoe blijf ik gezond?" i.p.v. "Hoe word ik weer beter?".

La Vie Sublime levert maatwerk. We doen dit met behulp van stoelmassage.

Belangrijke ondersteuning hierbij is ons advies over werkplek inrichting en werkhouding, want ondanks vele maatregelen van werkgevers zit 80% van alle werknemers onjuist op de werkplek.

Onze activiteiten omvatten:

  • Persoonlijke aandacht en contact.
  • Kwaliteit en professionele aanpak.
  • Maatwerk.
  • Persoonlijk advies over juiste werkhouding en lichaamsbeweging.
  • Tijdig signaleren van lichamelijke klachten.
  • Kwaliteitsbewaking door middel van enquêtes.


Lees verder: professionele aanpak stoelmassages