Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Actie kortingen 

Shiatsu Therapie

Bij specifieke klachten stel ik na een uitgebreide anamnese een diagnose en vanuit die diagnose ga ik te werk. Aangezien ieder mens uniek is, is het nooit precies aan te geven hoeveel behandelingen er nodig zijn. De massages dienen plaats te vinden met tussenpozen van 1 á 2 weken. Houd er rekening mee dat de eerste afspraak een half uur langer duurt vanwege het intakegesprek. Na de 5 massages evalueren we samen de voortgang.

Stoelmassage á 35 minuten € 40,- 

Ideaal voor thuiswerkers, bewegen naar de massage en een stimulerende massage over de kleding ter bevordering van de doorbloeding en ter voorkomen van klachten ten gevolge van veel computerwerk.

5-rittenkaart met 5% voordeel korting
10-rittenkaart met 10% voordeel korting

Onspanningsmassages

Bij boeking van een totale lichaamsmassage van 60 minuten, ontvangt u na 10 behandelingen een gratis behandeling cadeau.

Viert je verjaardag met een Stoelmassage bij u thuis!

Ben je jarig en je wilt je een gezellige avond met het geven van stoelmassage aan je vrienden? Als jarige krijg je een GRATIS stoelmassage t.w.v. € 25,00 (incl. reiskosten). Je vrienden betalen ter plekke de stoelmassage. Deze actie is alleen geldig bij een minimaal aantal van 6 mensen!

15% Korting als je mij aanbeveelt bij vrienden.

Wanneer jij als bestaande klant met jouw goede ervaringen iemand anders enthousiast maakt en deze persoon maakt een afspraak dan beloon ik jou. Bij je eerstvolgende massage geef ik je een korting van 15%. Geef vooraf aan wie met mij een afspraak gaat maken voor een massage. Wil je gebruik maken van de 15% korting meldt dan per e-mail info@laviesublime.nl. vooraf bij wie je mij hebt aanbevolen als masseur en laat deze persoon binnen een week een afspraak met mij maken.

Cadeaubon voor massage voor een verjaardag/jubileum als relatiegeschenk of bij feestdagen.


Vindt jij het ook wel eens lastig om een origineel kado te bedenken? Voor iemand die bijna alles heeft? Of voor iemand die een drukke tijd achter de rug heeft? Dan is een heerlijke massage een leuk en gezond idee. Maak iemand blij met een cadeaubon voor een gratis massage. Er zijn cadeaubonnen voor massages van 30 en 60 minuten en voor stoelmassages van 15 en/of 30 minuten. Je kunt de cadeaubonnen kopen in mijn praktijk. Dan stuur je mij een e-mail waarin je aangeeft voor welke soort massage (ontspanning, stoelmassage) en voor hoeveel minuten je de cadeaubon wilt. Ik stuur je dan een bericht terug waarin ik je aangeef hoe je het overeenkomende bedrag voor de massage kunt betalen. Na betaling stuur ik je dan de cadeaubon toe.