Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Waarom stoelmassage?

Wij hanteren als uitgangspunt
"Hoe blijf ik gezond" en niet "Hoe word ik weer beter".


Voor bedrijven die een preventie RSI- en ziekteverzuimbeleid voeren, is stoelmassage dé methode om in te zetten. Veel mensen staan door een druk leven onder toenemende spanning. Daarbij werken mensen vaak langdurig in dezelfde houding. Dit leidt tot spanning en stijfheid in de nek- en schouderspieren en kost bovendien veel energie. Op den duur veroorzaakt dit doorbloedingsstoornissen, vermoeidheid, pijn en RSI. 

  • Meer dan 40% van de beroepsbevolking heeft doorgaans schouder/ nekklachten.
  • Ruim 50% van de beroepsbevolking behoort tot de risicogroep van RSI.
  • Nederland kent een hoge werkdruk.
  • Een zieke medewerker kost de werkgever honderden euro per dag.
  • 80% van alle klachten wordt veroorzaakt door stress. 

De stress die werkdruk met zich meebrengt, vergt veel van ons lichaam en onze geest. Dat hoeft geen probleem te zijn, als we maar regelmatig ontspannen. Doen we dat niet, dan kunnen werkdruk, stress en een verkeerde houding leiden tot verzuim en klachten als hoofdpijn, stijve nek of schouders, rugklachten en hyperventilatie.

Uit onderzoek blijkt dat een stoelmassage op regelmatige basis klachten vermindert en helpt voorkomen. Onze stoelmassages zijn een welkome afwisseling tijdens een drukke werkdag.

In 15-20 minuten kun je ontspannen en weer opladen. De massage brengt lichaam en geest in balans. Ervaring wijst uit dat het beste resultaat wordt bereikt bij een minimale frequentie van 2 stoelmassages per maand. Al na enkele behandelingen voel je het verschil.

TouchPro® Stoelmassage is een effectief middel om deze verschijnselen te voorkomen én te verminderen.

Iedere ziektedag minder geeft een besparing aan de werkgever. Kosten voor stoelmassage worden snel terugverdiend.

De overheid vindt massages op de werkplek nuttig. Zo zijn bijvoorbeeld de kosten van stoelmassages fiscaal geheel aftrekbaar voor de inkomstenbelasting en vennootschapsbelasting.

Lees verder: Voor wie en waarom stoelmassage?