Shiatsu Praktijk La Vie Sublime

Ervaar het effect van mijn behandelingen

Shiatsu therapie ook bij Bedrijven

Het kan ziekteverzuim verkorten of zelfs voorkomen. Behandeling met dit doel voer ik uit op een mat; op uw kantooradres of in de praktijkruimte van La Vie Sublime. Dat laatste heeft mijn voorkeur, omdat fysieke afstand tot werkvloer ook een psychische afstand mogelijk maakt. Het vergemakkelijkt het loslaten van spanning door werk.

Herstellend: Shiatsu om op te laden

Over het algemeen versnellen Shiatsu behandelingen het re-integratie traject. Shiatsu zorgt ervoor dat de werknemer sneller oplaadt. Dat is prettig voor de persoon zelf en voor de continuïteit in uw organisatie. Behandelingen gericht op herstel vinden plaats in de praktijkruimte van La Vie Sublime.

Verzuim onder controle!

Hoe zorgt u dat uw medewerkers veel aankunnen én snel opladen? Door samen te werken met La Vie Sublime! Daarmee ben ik een invoelende gesprekspartner voor uw organisatie. Samen zetten we Shiatsu preventief, ondersteunend of herstellend in.

Wat gebeurt er tijdens een Shiatsu behandeling?

Voorafgaand aan de eerste behandeling vindt een uitgebreide intake plaats om een beeld te kunnen vormen hoe uw klachten zijn ontstaan en zich manifesteren. Als na de intake blijkt dat u meer gebaat bent bij een andere therapie of eerst een huisarts of specialist moet raadplegen, wordt dit met u bespreken.

De behandeling richt zich op het opsporen van de disbalans in uw lichaam; verkrampingen, zwakte, koude, hitte, spierstijfheid, tekorten of een teveel aan energie. Door passende druk met de vingers, handen, ellebogen, knieën en door middel van strekkingen en gewrichtsmobilisaties wordt uw lichaam naar een natuurlijk evenwicht gebracht waardoor uw zelfgenezend vermogen wordt versterkt en klachten afnemen of verdwijnen.

Na de behandeling volgt een korte evaluatie. De duur van het behandeltraject is afhankelijk van veel aspecten, o.a. de aard van uw klacht, de duur van uw klacht en wat u zelf actief kunt bijdragen aan uw herstel; aanpassing leefstijl, gezond bewegen, ontspanningsoefeningen, aanpassing voedingspatroon, verminderen van emotionele stress etc.

Praktische informatie:

  • Shiatsu is ondersteunend of complementair aan reguliere behandelwijzen.
  • Draag tijdens de behandeling makkelijke loszittende kleding; shirt met lange mouwen.
  • Joggingbroek.
  • Gebruik voor en na de behandeling geen alcohol en niet teveel koffie.
  • Drink na de behandeling kruidenthee of water (dit om te helpen bij het afvoeren van afvalstoffen).


Lees verder: Stoelmassage bij bedrijven/particulieren Tarieven